South Dakota

View listings

south-dakota.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i South Dakota

Fastighet till salu i South Dakota

South Dakota är ett stort, glesbefolket land i sydvästra USA. Här är den spektakulära Black Hills National Forest, där det finns två historiska monument som huggs in i granitstenen: Mount Rushmore, till ära för de fyra amerikanska presidenterna och monumentet till Crazy Horse, som påminner om den berömda stamhögskolan.

Dess huvudstad är Pierre. South Dakota gränsar norrut med North Dakota, söder med Nebraska, öster med Iowa och Minnesota, i väster med Wyoming och Montana.

South Dakota har den 3: e högsta andelen indianer i landet efter Alaska och New Mexico. Många är från stammarna i Dakota, Lakota och Nakota, som tillsammans utgör Sioux Nation.

Fastighetsmarknader över hela landet är verkligen mer aktiva i sommar, och köparens motsättning uppträder i ett antal snabba försäljningar över priset. Det genomsnittliga försäljningspriset för fastigheter till salu i South Dakota ökade med 6,5%.

Egenskaper till försäljningspriser i South Dakota är ännu mer sannolikt att stiga än de som ännu inte registrerats, men försäljning och nya listor kan sluta sommaren i tillväxt. Det finns fortfarande fler köpare än säljare av fastigheter till salu i South Dakota i de flesta pris- och bostadskategorier, så priserna fortsätter att stiga tills situationen förändras. Under 12 månadersperioden mellan juli 2017 och juni 2018 har försäljningen i Sioux Falls-regionen ökat med 5,1%.

Rapid City är också en intressant plats där man letar efter en fastighet till salu i South Dakota. Det finns typisk byggnad och många möjligheter för personer som söker en bra investering i fastigheter till salu i South Dakota

  •  
    Flyttar till South Dakota. Utflytt och bo i South Dakota

    Mycket långa, nästan oändliga vägar, omgiven av de vackraste solnedgångarna, nedsänkta i de stora prärierna ... idag tar vi dig till en mycket speciell plats som gör dig mållös! Vi undrar ofta om den perfekta platsen att börja från början. Tja, vi på Realigro har analyserat för dig en nation att fly ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 17017

Försäljning 5:a eller större, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Försäljning
5:a eller större

58 m²
utmärkt
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Försäljning Åkermark, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

156,828.84SEK
Försäljning
Åkermark

25 m²
Tomt till salu! 100 ft x 200 ft. Trevligt område. Offentliga vatten, gas och el finns. Också många granne är tillgängligt!
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB